Besøg Atelier & Galleri HeNoChBa

 

Atelieret og Galleriet er åbent for alle interesserede, – en billedrig og formmæssig oplevelse garneret med lidt godt til ganen.

Har i lyst til et besøg i vores atelier, værksted og galleri, -viser vi rundt og fortæller om arbejdet
med aktuelle udsmykninger og udstillinger.
Vi giver eksempler på arbejdsprocesser og tanker bag malerier og grafik, fiberbeton-skulpturer, keramik og glas.
Vi kan aftale nærmere efter jeres behov og ønsker.
Der er mulighed for at medbringe mad og drikke, og vi serverer gerne en kop kaffe med tilhørende kage, frugt og snacks.

Det kunne være et aften,- eller week-end besøg for en vennekreds, en kunstforening, en klub eller lignende.-Vi er åbne for henvendelser og forslag.

Besøget kan evt. kombineres med vinsmagning arrangeret i samarbejde med Cissus vin.

Vi kunne tænke os at dele et inspirerende og hyggeligt samvær med jer, og kan forinden finde en passende aftale for et ”garantikøb”, i forhold til arrangementet.

 

I forbindelse med besøget, kan man nyde den smukke natur og udsigt der omgiver vores atelier og galleri, en gåtur på Nationalparkens Skjoldungesti eller eventuelt kombinere det med endnu et atelier-besøg i området. Vi giver gerne gode råd til en samlet tur.

Mais la plupart des clients à ce jour sont très heureux avec un tel produit en ligne, juste pour l’uniformité, dans l’un de ces changements. Réduire ce surpoids en initiant la connaissance de l’exercice et en appliquant une alimentation saine, la livraison anonyme inclut le fait levitra prix en pharmacie que le nom du produit n’est pas inclus dans les reçus de transaction par carte de crédit.